Témák » Szenvedély » Sz.István Bálint: Távol vagy
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1448
Távol vagy
Oly távol vagy tőlem
és oly elérhetetlen
mint életem messzi csillagai
Csak a képzelet vetít ki falaim
négyszögére hol szabályosan
s józanul fut a festékcsík
a mennyezet alatt
De lobogó láz jár át ahányszor
képzeletemben hozzád érek ,
vad akarások zúgnak fel bennem!
szelíd és vad ölelések
Szeretném, hogy úgy gondolj rám,
ahogy én is !
ahogy forró számmal kényeztetnélek !

Beküldő: Sze.Vili

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error