Témák » Szenvedély » Lupták Gyula: EMLÉKSZEM
Beküldve: 2013.12.15.
Ennyien olvasták eddig: 1389
EMLÉKSZEM



Volt egy lány, hajdanán,
Messzi tájt várt reám,
Fény csillant szép vállán
Ívének hajlatán

Mély piros ajakán
Vágy rezzent, csókra tán?
Szeretve, ölelve,
Titkunk lett örökre.

Időnek mélyében,
Emlékek ködében,
Kutattam s ráleltem
Oly szép volt, emlékszem.



Beküldő: Lupták Gyula

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error