Témák » Szerelem » Korponai István: Tizenkétmásodperc a szerelemről
Beküldve: 2013.03.11.
Ennyien olvasták eddig: 1118
Tizenkétmásodperc a szerelemről
Sírt az őszi felhő
Süvített a szél
Ember arcú angyal
Hol lellek meg én?

Hó hull hóra
Holnap virradóra
Átölel a fényem
Fényed átkarolva.

Szikraeső hajlik
Lelket űz a vágy
Igába vert földi létben
Tiéd vagyok már,
Tiéd vagyok már!
Beküldő: Korponai István

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error