Témák » Boldogság » Ismeretlen : Engedve a pillanatnak
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 4493
Engedve a pillanatnak



Kétségekkel teli, halk pillanat,
amikor már szeretni félek
kizáródnak a vágyak és remények!
Te mégis közelebb lépsz...
S bennem rebben a lélek!

Bűvös láng lobban a csendben
bekerit, vonz, melegit,
fényörvényként elnyel
érintesz....s engedek.
Túl időn és téren
valami ősi szenvedéllyel
csókolunk.
S a pillanat varázsának
fogságában
Te és Én
eggyek vagyunk!

Beküldő: Nap Monika

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error