Témák » Remény » Császár Zoltán: Velem szemben sétálsz utcán
Beküldve: 2013.11.10.
Ennyien olvasták eddig: 1534
Velem szemben sétálsz utcán
Velem szemben sétálsz utcán,
Földre tekint szemem némán,
Fölemelem a szemem bénán,
Arcot adna szavam már.

Velem szebben sétálhatsz utcán,
Földre léphetek azonnal bénán,
Fölemelhetem tekinteted, Ég már,
Szemem szólhat, nézz Rám.

Velem sétálsz el, utcán.
Földre tűz a télláng,
Fölemelem lábam, lépj már!
Szóló szemem néz Rád.

Velem sem sétálsz utcán,
Földre sem űz nyárláng,
Fölemelném szárnyam szép árny,
Álmom sem szól hozzád.
Beküldő: Császár Zoltán

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error