Témák » Élet » József Attila: Lopók között szegényember
Beküldve: 2011.03.21.
Ennyien olvasták eddig: 1679
Lopók között szegényember
Lopók között szegényember,
Szegényember sose fél,
Minek félne, szíve, lelke
Erősebb a többinél.

Lopók között szegényember,
A Jóisten megsegél!
Nincs tehene a szegénynek,
De ha van is elvetél.

Lopók között szegényember,
Szegényember kapanyél.
A világot megkapálni,
Szegényember annak él.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error