Témák » Halál, elmúlás » Németh Ádám: Végső szó
Beküldve: 2012.05.12.
Ennyien olvasták eddig: 1531
Végső szó
A halál reám szólt
És kaszát felém nyújt
Ily szavakat nekem mondva
Gyere Ádám, gyere máshová

Elviszlek én téged máshova
Nyomorúságba, boldogságba
Hiába ellenkeztem
Ezt én meg nem tehettem

Sírtam mint egy vízesés
Nem lesz itt kőbe vésés
Kérdtem én ezerszer
Mit tehetnék életért?

Hiába beteges az élet
De boldogság is csak itt éled
Soha ne sirass engemet
Mert lát engem az aki szeret.
Beküldő: Németh Ádám
Vanda09
2014. március 17. 17:14:51
Én személy szerint ezt a verset, nem értem.!

Úgy gondolom attól, hogy interneten vagyunk attól még egészen nyugodtan a vesszőket, pontokat minden féle eszközöket kilehetett volna rakni.!
Új hozzászólás
 Error
 Error