Témák » Élet » Schmidt Károly: Ez az Igazság!
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 1659
Ez az Igazság!
Hibáztatunk másokat?
Azt kérdezem, hogy miért?
Kié a felelősség
az aláírásunkért.

Döntés mi kezünkben volt,
szabadon választható,
s hogy melyikre voksoltunk,
ez ma nem vitatható.

Kifelé mutogatnunk
oly könnyen megtanultunk,
s eközben elvesztettük
belső lelki világunk.

Tanultunk szorgalmasan,
eminensek lettünk,
el csak azt felejtettük,
amiért megszülettünk.
Beküldő: Schmidt Károly
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error