Témák » Reménytelenség » Vajda Attila: Álomlopók
Beküldve: 2013.06.24.
Ennyien olvasták eddig: 2794
Álomlopók

Megjöttek az Álomlopók,
Ráültek a nyakamra,
Megráztam magam, de hiába,
Kapaszkodnak a hajamba.

Ásó van az egyiknél,
Gödör kell az álmomhoz,
Szép reményem elveszik:
Álmaimat temetik.

Megnézik az álmom,
Már rajtam röhögnek,
Lerúg az egyik,
Mélyére a gödörnek.

Érzem a hátam:
Csákány hasítja,
Nedves lesz a föld:
A vérem itatja.

- Ostoba vagy ember!
Nem kell neked álom,
Miénk lesz a lelked,
Akármilyen áron!
Beküldő: Vajda Attila
Vajda Attila
2013. június 29. 17:27:12
Köszönöm Anikó!
Varga Anikó
2013. június 29. 06:47:45
Ez egy nagyon szép vers,gratula hozzá!
Új hozzászólás
 Error
 Error