Témák » Szerelem » Zimonyi Szabolcs: Szerelem
Beküldve: 2013.06.24.
Ennyien olvasták eddig: 1919
Szerelem
Rút, rút ösvény,
Felemészt és belém rúg.
Mégis vonz a rögös út
A pislákoló fény.

Éltet a gondolat,
Nincs minden veszve,
Bár utam vége messze
Nem csak egy mozdulat.

Csapdák, ármányok,
Mind veszejtenek
S megbotlok, félek.
Meg is halhatok.

Jelet nem kapok,
Távoli a fény.
Mihez kezdjek én
Ha majd éhen halok?

De hirtelen villám, az ég dörög,
Pillangók tánca,
Sötétség végét járja,
Győzelmem örök!
Beküldő: Zimonyi Szabolcs
Z.Sz.
2013. július 10. 15:11:52
Köszönöm szépen.
Varga Anikó
2013. június 29. 20:44:01
Hát,így még nem láttam megfogalmazni a szerelmet,de nagyon jó lett.Gratula hozzá.Tisztelettel:Varga Anikó
Új hozzászólás
 Error
 Error