Témák » Szerelem » Ismeretlen : Nyár
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 947
Nyár
Elmúlt a nyár,
és te elhagytál.
Itt hagytad szerető szívemet,
eldobtad egykor szenvedéllyel szerető szívedet.
Többé már nem leszünk egy pár,
de az emlékek örökre megmaradnak már.
Emlékszel még az első csókra,
és az első szerelmes szóra?
A lelkükben őrizzűk őket mind,s
múltunkra az idő porfátyolt hint.
Beküldő: Bagó Csaba

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error