Témák » Természet » Balassi Bálint: Madarak
Beküldve: 2011.03.10.
Ennyien olvasták eddig: 3386
Madarak
Egy napsütötte reggel kinézek a szobám ajtaján,
látom a színes madárkákat fennt a fán.
Boldog röpködnek ide-oda,
szomorúak nem tudnak lenni soha.
Szabadon szállnak az égbe
lelkükben mosolyogba mennek a fénybe.
Oly,tiszták,mint az ártatlan kis bárányok,
hozzájuk nem tapadnak az emberi kátrányok.
Bárcsak lehetnék én is madár,
egész nap ujjongva repkednék,és nem lenne több gondom már!
Beküldő: Bagó Csaba

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error