Témák » Élet » Meggyesi Éva: Suttogó hangok
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1857
Suttogó hangok


Suttogó hangok, csöndes sóhajtások
Miknek emléke börtönbe zár,
Olyan jó lenne szabadulni tőlük
De minden gondolat csak tehozzád száll.

Eltitkolt vágyak, szétfoszlott remények
Miért nem hagynak végre élni már?
Miért nem hagynak új utakra lépni?
Olyan jó lenne végre élni már.

Suttogó hangok, néma pillantások
Mik végigkísérnek egy életen át,
De csak azért is el fogom feledni,
Hisz a boldogság nekem is kijár.
Beküldő: Meggyesi Éva
 
FARKAS MARGÖ
2016. március 09. 15:24:53
SZÉP VERSEID VANNAK...DICSÉRET ÉRTÜK
Meggyesi Éva
2015. június 08. 23:20:03
Köszönöm szépen István! Én is figyellek téged! Azt hiszem, kölcsönös! Nagyon szépen írsz!
Dér István(ISI)
2014. február 21. 19:15:34
Minden versedhez nem fogom oda irni,hogy tetszik és klasszak.De vedd úgy,hogy ott van!
Õszinte figyelõd,ISI
Új hozzászólás
 Error
 Error