Témák » Csalódás » Meggyesi Éva: Olyan vagyok most
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1499
Olyan vagyok most

Olyan vagyok most akár a falevél
Mit a forgószél felkap hirtelen
S zúgó haragjában magasba emelve
Megtépázva dob a földre hirtelen.

Úgy bolyongok én is búsan, eltiporva
Mint a hulló levél mit a szél dobál,
Nem vár már senki, már nem is keresnek
Csak rőt avar őrzi lábaim nyomát.

Te sem vársz többé, pedig úgy szeretlek!
Mégis: magamtól messze űztelek,
Ha szeretni nem tudsz, felejts el végleg
De ne várd, azt hogy a játékod legyek!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error