Témák » Fájdalom » Meggyesi Éva: Mi ez
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2425
Mi ez

Mi ez a tomboló szenvedély
Mely megbújva szívem rejtekén
Most mindent felkavar?
Mi ez az elfojtott néma vágy
Mely megtépve lelkem minden zugát
Belülről egyre mar?
Mi ez a mardosó fájdalom
Mely belülről éget és sajog
S nyugodni mégse hagy?
Mi ez az arcomra ráfagyott
Szívemet tépő fájdalom
S még meddig tart?
Nem tudom! De legyőzöm újra
Ha kell tombolva, sírva
Mi mindent felkavar,
s nem lesz más csak eltépett foszlány!
Mely szívemnek darabja volt tán,
Mely megmaradt.

Beküldő: Meggyesi Éva
mea
2014. január 29. 16:10:30
köszönöm
Új hozzászólás
 Error
 Error