Témák » Szenvedély » Meggyesi Éva: Izzó parázzsal
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2808
Izzó parázzsal

Izzó parázzsal jöjj felém
ha akarsz engemet,
ezernyi szikrát szórj felém
ha hozzám érkezel.

Lángolj és perzselj mint a tűz!
Felgyújtva lángomat,
de vigyázz! Mert lehet hogy végül
minden lángra kap!

Lehet hogy lángoló tüzeddel
mindent elsepersz,
de a felcsapó tűz varázsa
Téged is sebez!

S ha vöröslő izzó lángunk
sziszegve összeér,
ezernyi szikrát szórva
mindent felemészt!
Beküldő: Meggyesi Éva
Vanda
2015. október 25. 02:42:51
Ez az eddigi legjobb amit olvastam, mindent elmond. Gyönyörű!
Patay Klára
2013. július 12. 23:48:14
Hát ez gyönyörű!
Új hozzászólás
 Error
 Error