Témák » Őszinteség » Meggyesi Éva: Mért bántjuk egymást
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3490
Mért bántjuk egymást

Mért bántjuk egymást? Hisz annyira szeretlek!
Lehoznék néked minden csillagot!
Nélküled üres, és sivár minden este
nélküled én már levegőt sem kapok!

Mért bántjuk egymást? Hisz oly rövid az élet!
Addig szeressünk ameddig lehet!
Hisz ki tudja még hogy mit hoz a holnap,
meddig őrizhetem a lépteidet?

Meddig láthatom a bimbódzó rózsát
ahogyan épp a szirmát bontja szét?
Meddig láthatom a felkelő nap fényét
hisz az ablakomba nem süt be a fény.

Szeresük egymást, hisz oly rövid az élet!
S addig szép amíg együtt lehetünk,
hidd el: a szívünk is csak addig sugárzik
amíg önzetlenül, tisztán szeretünk!
Beküldő: Meggyesi Éva
megyesi eva
2018. november 24. 20:39:42
Miért bántjuk egymást Hisz annyira szeretlek
Árpád
2018. július 16. 17:06:38
szep
ilahjo paphanki
2017. március 11. 12:13:24
Hi.juna lo kewert nika tó esta para lá Markó Béla.
csak én moncsika
2014. február 18. 19:53:46
mintha csak magunkat látnám bene folyton veszekszünk de még is szeretjük egymást miért van ez pedig lassan 2 éve együtt vagyunk szeretném ha minden megváltozna ez olyan nagy kérés
Új hozzászólás
 Error
 Error