Témák » Család » Mikael Sinko: Lefelé kell épíkezni!
Beküldve: 2013.03.04.
Ennyien olvasták eddig: 2335
Lefelé kell épíkezni!
Lefelé kell építkezni..
sokan úgy is kezdik;
az alapokat keresve
remélik hogy megtalálják
...a házat felfelé építik!

én is voltam fiatal...
a házaspárokat figyelve
tudtam mit akartam
egy boldog életet élni...
családot terveztem előre.

én is kerestem alapjait
s a felelősségem tudatában,
amikor harminc éves lettem,
úgy láttam hogy megtaláltam
s egy hitben élő lett társam.

mindketten tudtuk hogy
Lefelé kell építkezni!
s ha rosszul építkezünk...
- ha nem is akarjuk -
a házunkat romba döntheti.
Beküldő: Mikael Sinko

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error