Témák » Őszinteség » Meggyesi Éva: Túl messze vagy.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2821
Túl messze vagy.

Túl messze vagy! Nem látom az arcod,
nem is hallom már a hangodat,
egy kósza percben oly messze tűntél,
s most azt sem tudom már merre vagy.

Bár hangod fülembe cseng még,
de emléked mára megkopott,
akár a borús, esti égen
elhalványuló csillagok.

Nem hiányzol! De arcod még néha
emlékeimben felragyog,
S mi egykor fájt,elmúlt már régen.
Most végre úgy érzem: Boldog vagyok!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error