Témák » Elmúlt szerelem » Meggyesi Éva: Egy régi kép.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2146
Egy régi kép.

Egy régi kép, egy régi álom
amely előtör hirtelen,
felszakít minden régi álmot,
melyet feledni vágyol szüntelen.

Csapongva szárnyal lelked mélyén
akár a dühöngő szelek,
s újult erővel tör fel benned,
ami már régen elveszett.

Adj ki magadból mindent, mi éget!
Ne tartson vissza semmi sem!
Nem szabad többé visszanézned,
csak sebeid téped fel szüntelen!

Dobj ki mindent, mi hozzáláncolt!
S újult erővel menj tovább,
azon az úton mit kitapostál
hisz neked is nyílik még virág!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error