Témák » Család » Meggyesi Éva: Egy jó anya
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 6610
Egy jó anya

Egy jó anya bármi is történt
egyformán szereti minden gyermekét,
mindegyik oly kedves néki,
akár a legszebb, legdrágább nyakék.

Egy jó anya szeretné mindig
jóra nevelni minden gyermekét,
s ha néha-néha elgyengül mégis,
Ő is csak ember,mindenféleképp.

Megtenne mindent, hogy megőrizzen
minden bánattól amíg csak lehet,
S ha mindennap talán nem is érzed,
hidd el:Ő akkor is,örökké szeret!
Beküldő: Meggyesi Éva
Mile Andrea
2013. szeptember 26. 12:19:10
Ez csodálatos. Kicsordult a könnyem!
Tóth mariann
2013. szeptember 24. 05:14:23
Ez gyönyörű!
Kitty
2013. szeptember 21. 19:39:15
Istenem! De szép!
Új hozzászólás
 Error
 Error