Témák » Élet » Goethe Johann Wolfgang: Életszabály
Beküldve: 2011.03.10.
Ennyien olvasták eddig: 4686
Életszabály
Ha egy szép élet vágyát őrzöd,
a múlttal nem szabad törődnöd
s mindig úgy tégy, ha veszteség ér,
minthogyha újjászülten élnél,
Mit akar? – kérdd meg minden naptól.
és minden nap felel majd akkor:
Tetteidnek tudjál örülni,
más tetteit tudd megbecsülni,
főként ne gyűlölj egy embert se,
s a többit hagyd az Úristenre.
Beküldő: versek.eu
 
Tóth Botika
2019. október 12. 11:04:44
Ha boldogan akarsz élni...
Új hozzászólás
 Error
 Error