Témák » Szenvedély » Batki Dániel: Mértéktelenség
Beküldve: 2013.04.01.
Ennyien olvasták eddig: 2569
Mértéktelenség
Parfüm, kortyolok,

Parfüm, nevetek,

Parfüm, iszom,

Parfüm, iszom.

Parfüm, nevetek,

Parfüm, vedelek,

Parfüm, nem érzem,

Mindenki testvérem.

Rohanok, vedelek,

Rohanok, szeretek.

Gyűlölök, szeretek,

embert keresek.

Nincs ember, rohanok,

Még piát! -kutatok

Van pia, rohanok,

Van ember, szeretek,

Még sincs!

Hányásban fetrengek.
Beküldő: Batki Dániel

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error