Témák » Fájdalom » Ismeretlen : Felejtés
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2532
Felejtés

Szürke homály ködösíti szemem,
Mi nem tud eloszlani szertelen.

Ragyogás mi egykor voltam,
Csupán csak árnyéka múltnak.

Én szenvedésre születtem,
Mártír élet a keresztem.

Szavam kopik mint a nevem,
Kifog majd hinni nekem?

Beküldő: Osztotics Richárd

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error