Témák » Búcsúzás » Korponai István: Felhők között
Beküldve: 2013.03.11.
Ennyien olvasták eddig: 2299
Felhők között


Holnap,holnap talán már nem.
Véget ér!álom lesz,ez az
emberhez méltatlan küzdelem.

Milyen messze ér a szerelem fénye?
Lélek feketül lélek terhétől, s még
aggként is remeg szemünkben,
a megélt szerelmes élet szenvedélye.

És mint száraz kóbor falevél
sodródik a tenger vizén,úgy
Lebeg fonnyadt gyenge szívünk
Semmiként.A semmi egén.
Beküldő: Korponai István

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error