Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Ölelj át kérlek
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3701
Ölelj át kérlek

Ölelj át kérlek! Szeress engem!
Oly nagy szükségem van reád!
Ne kérdezz semmit csak szoríts magadhoz!
Ne kérdezd tőlem hogy mi bánt!

Nem kell hogy megérts most engem,
csak ölelj át! Vigyázz reám!
Úgy, ahogy először tetted
azon a forró éjszakán.
Beküldő: Meggyesi Éva
Popovics Noémi
2013. október 29. 15:31:34
Nagyon szép , köszönöm , hogy elolvashattam :)
Új hozzászólás
 Error
 Error