Témák » Szakítás » Meggyesi Éva: Valami elsuhant.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1334
Valami elsuhant.


Valami elsuhant a szélben
akár egy múló pillanat,
próbáltam lágyan visszafogni
de némán, hirtelen elsuhant.

Nem láttam belőle semmit
csak arcodnak halvány mosolyát,
s ajkadnak néma suttogását,
mintha azt súgná: menj tovább.

Mintha azt kérné tőlem halkan
ne küzdjek érted ostobán,
ne bánjak semmit mi elmúlt,
s lépjek végre már tovább.

Valami elsuhant a szélben
szerelmed volt az! Semmi más!
Menj csak! Már el is temettem,
légy boldog mással! Menj tovább!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error