Témák » Szeretet » Mikael Sinko: Látáshibás szeretet
Beküldve: 2013.03.04.
Ennyien olvasták eddig: 1576
Látáshibás szeretet
- Elvárod tôlem
hogy megértselek;
s ha nem teszem...
azt hiszed hogy
nem szeretlek.

azt hiszed rólam
hogy nincs látóhibám;
pedig rövidlátó vagyok
és a vélményem is
lehet hogy azzal jár.

gondolj egy életet
látóhiba nélkül
- milyen jó is lenne
a megértés útján járva
mindenki békében ül.

... sajnos a látóhibáink
sokfélék lehetnek,
és sokféle vélemények,
egymással keveredve,..
néha összevesznek.

Beküldő: Mikael Sinko

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error