Témák » Otthon » Meggyesi Éva: Az otthon
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 6697
Az otthon

Az otthon nem attól otthon
hogy drága , cifra palota,
az otthon számomra meghitt,
meleg és csöndes kis szoba.

Az otthon hol énnekem nyílik
minden apró kis virág,
s ahol a megfáradt lelkem
esténként nyugalmat talál.

Vagy mikor bánt az élet,
s felbolydult lelkem úgy sajog,
ott nem zavarhat meg senki sem,
ha magamra zárom az ablakot.

Az otthon tiszta és csendes,
meghitt és nyugodt kis lakás,
hol engem vár haza a gyermek,
és velem boldog a család.
Beküldő: Meggyesi Éva
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error