Témák » Búcsúzás » Ismeretlen : Feledni
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1659
Feledni
Arra a napra várok,
mikor elfelejtelek,
mikor létezésed megszűnik
s a hangod eltűnik.
Mikor az 50 csepp könny
eltűnik két szememből,
s a szívem feledi szívedet,
kezem nem érzi kezedet,
s az ajkam nem érinti ajkadat!

Arra, hogy a napok
egyszerű napok legyenek,
s a nagy lépéseket
egyedül tegyem meg.

Feledni kívánlak
érezni, hogy már nem vagy velem,
nem fogod a két kezem.
Várni arra, hogy a sors irányítson,
arra, hogy nélküled ébredjek?
ÖRÖK VALÓSÁGNAK TŰNIK!

Elfeledni téged nem könnyű,
de éreztetni azt, hogy már nem létezel
nehezebb így hát elfeledlek!
Beküldő: Szegedi Dominika
Nadilou
2013. november 21. 12:58:08
d6rfclf6k neki, hogy jf3t edrte1l rf3la, mert me1r egy jf3 ideje itt ve1r re1m, de valahogy nem volt hozze1 kvedem, te viszont meghoztad. :) c9rdekesnek edge9rkezik, de most me9g kicsit halasztgatom, mert jelen pillanatban tuti e9n is sokat sedrne9k rajta.
Új hozzászólás
 Error
 Error