Témák » Fájdalom » Meggyesi Éva: Úgy fáj a szó
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2236
Úgy fáj a szó


Úgy fáj a szó ,úgy fáj most minden,
annyi ki nem mondott fájó gondolat,
belülről váj , és egyre jobban éget,
s most kínzó sebektől gyógyítom magam.

Úgy fáj a szó ,mit nem tudok feledni,
úgy szóltál hozzám ,hogy most is felkavar,
ahogy a forgószél felsöpri a tájat
úgy söpörted el minden álmomat.

Úgy fáj a szó ,s én nem tudom feledni,
izzó parázsként éget szüntelen,
próbálom oltani hulló könnyeimmel,
mely a szememből lelkemig pereg.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error