Témák » Mindennapok » Schmidt Károly: Szobrászműhelyben
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 1339
Szobrászműhelyben
Úgy formáld magad,
mint szobrász a fát,
hulljon le rólad
mi felesleges.,
faragj a lelkednek
bársony ruhát,
mit szívvel érezni
már érdemes.

Szerszámod ima,
s összekulcsolt kéz,
velük sebeket
sohasem ejthetsz,,
s ha Isten egy napon
szemedbe néz,
szívedbe örök
Égi Fényt rejthetsz.

Ő glóriát rajzol
fejed fölé,
arcodon érzed
a tekintetét,
és akit teremtett
most meglelé,
meglátja benned
Édes Gyermekét.
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error