Témák » Mindennapok » Almásy Antoine: Definició
Beküldve: 2013.03.07.
Ennyien olvasták eddig: 1226
Definició
Elektromágneses sugárzás
illetve hullámzás
Az elektromos töltésről
leszakadó
a térben tova terjedő
Rövidrezárt emberek...
Beküldő: Antoine Almásy

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error