Témák » Őszinteség » Meggyesi Éva: Fényév távolság
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1603
Fényév távolság


Fényév távolság ami köztünk tátong,
sohasem tudlak megérinteni,
fényév távolságból nem tudlak elérni,
de mégis próbállak megérteni.

Fényév távolság, mely távol tart tőled
eltakarva tőlem a nap sugarát,
hiába szeretlek, oly messze vagy tőlem
bármit mondanék is, úgysem hallanád.

Fényév távolság ,de mégis tőled vártam
a tavaszi égbolt szelíd sóhaját,
s most is, ,mint mindig ,magam előtt látom
arcodnak édes ,szelíd mosolyát.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error