Témák » Élet » Ismeretlen : Mi lesz ha?
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 984
Mi lesz ha?
Mi lesz ha a minden,
semmit nem jelent már?
S az aki várt reád,
soha többé nem vár?

Mi lesz ha a napfényt,
fellegek takarják?
Minden ellened van,
lelkedet akarják?

Mi lesz ha az utad,
mit végtelennek hittél?
Küszködtél,szenvedtél,
és ott állsz a végén?

Mi lesz ha nem érted,
emberek beszédét?
És nem hallod többé,
a lélek zenéjét?

Mi lesz ha életed,
értelme elveszett?
Minek élned akkor,
mit ér az életed?
Beküldő: Bitó Árpád
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error