Témák » Kutyás » Meggyesi Éva: Egyedül maradtam
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2871
Egyedül maradtam


Egyedül vagyok ,magamra maradtam,
mellettem már csak hű kutyám maradt,
ki egykor velem volt, sehol sem találom,
úgy eltűnt, mint egy halvány gondolat.

Egyedül maradtam ,nem néz már rám senki,
csak a kutyám emeli rám tekintetét,
meleg szemeivel mintha azt sugallná,
nem hagylak magadra! Itt vagyok ,ne félj.

Egyedül maradtam ! Csak hű kutyám maradt még,
kinek számít még ,hogy itt vagyok talán,
kivert kutya lettem, úgy ahogyan ő is,
mikor ráleltem egy hűvös éjszakán.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error