Témák » Reménytelenség » Meggyesi Éva: Lombtalan fák közt
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2025
Lombtalan fák közt


Némán ballagok a lombtalan fák közt,
lábaim alatt elsárgult avar,
lágyan betakarva vastagon a földet
hogy a lábaimmal ne érintsem azt.

Úgy öleli és takarja a földet,
mint ahogy egy anya védi gyermekét,
szelíden szeretve,karjaiba zárva
hogy álmait semmi ne téphesse szét.

Némán ballagok a levetkőzött fák közt,
s lábaim nyomán a zizzenő avar
mintha azt suttogná,menj messzire innen,
s temesd el végleg, ami itt marad.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error