Témák » Csalódás » Meggyesi Éva: Ne küzd olyanért
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2490
Ne küzd olyanért
.

Ne küzdj olyanért ki nem küzdene érted,
ne mutasd előtte mit jelent neked,
ne tárd ki előtte szíved minden búját,
hiába tennéd, úgysem érti meg.

Ne küzdj olyanért ki nem szeret téged
hiába adnád néki mindened,
ha önmagadért nem tudott szeretni,
bármit tennél is,akkor sem szeret.

Ne küzdj olyanért ki nem tisztel téged,
hisz másnak talán te vagy mindene!
Miért akarnál sorba állni nála
amikor másnál első is lehetsz?

Beküldő: Meggyesi Éva
Krisztián
2015. február 17. 13:09:09
milyen ígaz!! Ez a vers most fel nyutota a szemem kőszönöm az íronak! Hisz gondolom tapasztalatból jöttva vers. :(
Új hozzászólás
 Error
 Error