Témák » Reménytelenség » Meggyesi Éva: Minden
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2150
Minden

Minden mi belülről éget,
forrongó düh,és fájdalom,
nem tud már csitulni bennem,
s most önmagamat vádolom.

Minden jó, amiben hittem
most összeomlott hirtelen,
feltörve, őrjítő erővel,
s most önmagamat keresem.

Minden, mit feledni szeretnék
csapongva tör fel hirtelen,
ezernyi fájó édes emlék,
melytől még most is könnyezem.

S most mégis itt hagyok mindent,
bár feledni sosem tudom,
hisz sosem lesz többé ily csöndes,
meghitt és kedves otthonom.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error