Témák » Szerelmi csalódás » Meggyesi Éva: Szerettelek
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2644
Szerettelek


Szerettelek,de néhány durva szóval
sárba tiportad lelkemet,
akartalak, de önző, büszke gőggel
összetörted a szívemet.

Úgy vártalak, mint szomjas föld a záport,
mely magába issza hirtelen,
s minden cseppjéből új erőt varázsol,
melytől újra éled minden hirtelen.

Hiányzol majd, de nem kereslek többé,
nem kell már tőled többé semmi sem!
Bár még szeretlek, mégis messze tűnök,
hogy ne ejts több sebet a szívemen.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error