Témák » Félreértés » Meggyesi Éva: Ha szeretsz
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2335
Ha szeretsz


Ha szeretsz, nem számít semmi,
ha szeretsz,én melletted leszek,
hiába tesznek,vagy mondanak bármit,
én megtört szívvel is csak érted létezem.

Ha szeretsz, én megbocsájtok mindent,
felejtsük el a fájó tegnapot,
zúgó orkánként messzire söpörve
mielőtt végleg mindent itt hagyok.

Ha szeretsz ,most fogadj el engem,
amíg még melletted vagyok,
ne vívj harcot a száguldó idővel!
Ki tudja még, hogy lesz e holnapod?



Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error