Témák » Búcsúzás » Meggyesi Éva: Oly régen élek
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1944
Oly régen élek

Oly régen élek ezen a tájon
azt hittem mindig itt leszek,
hányszor félretoltak,hányszor félreálltam,
de mégsem hittem hogy végleg elmegyek.

Oly régen élek ezen a tájon
itt születtem,és itt voltam gyerek,
ó mennyi emlék,mennyi édes álom,
melyet feledni nem tudok sosem.

Oly régen élek ezen a tájon,
s most fájó szívvel mégis elmegyek,
magamban temetve minden régi álmot,
s nem viszek mást, csak emlékeimet.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error