Témák » Család » Meggyesi Éva: Anya az arcod...
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1204
Anya az arcod...


Anya! Az arcod oly forró most,
láz rózsák gyúlnak arcodon,
nem szólsz,csak ott fekszel némán,
s én önmagamat vádolom.

Ha néha-néha rossz voltam hozzád
arcodba temetted két kezed,
nem szóltál semmit,elfordultál,
hogy ne lássam hulló könnyedet!

Anya hidd el,már rég megbántam
hogy nem fogadtam szót teneked,
nem hittem néked,hiába intettél,
míg nem gyűltek felettem sötét fellegek!

Megbántam százszor,de már késő!
S hogy neked is fáj, azt jól tudom!
S hogy mellettem vagy mindenáron,
meghálálni sosem tudom.

Anya kérlek, ne hagyj itt engem!
Ezentúl hallgatok reád!
Hisz te vagy az egyetlen a földön,
ki szeret,és mindent megbocsájt!

Beküldő: Meggyesi Éva
Meggyesi Éva.
2013. március 10. 08:57:49
Köszönöm szépen!
Család,Gyerek
2013. március 06. 18:41:11
Nagyon megható,szívszorongató !!!!!!!
Fájdalmas de gyönyörű !!!!!!!!
Új hozzászólás
 Error
 Error