Témák » Szeretet » Schmidt Károly: Isten Igazsága
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 2598
Isten Igazsága
Az idő kereke most
olyan gyorsan forog,
hogy nem tudod megélni
minden pillanatod.

Gyorsan el kell döntened
tovább merre haladj,
régi, avult ÉN-edtől
el kell most már szakadj.

Állott szagú hálóinged
testedre tapadt,
aurádnak tiszta fénye
régen elszakadt.

Fürödj meg az Égi Fény
tiszta, hűs vizében,
ragyogni fogsz, meglátod
fénylő köntösében.

Örömöd forrása lesz
lelked tisztasága,
szívedben él szeretet,
Isten Igazsága.
Beküldő: Schmidt Károly

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error