Témák » Ismerkedés » Meggyesi Éva: Tudnál e szeretni
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 13004
Tudnál e szeretni

Tudnál e szeretni engem
amikor senki sem szeret?
Tudnál e őrizni engem
akár egy apró gyöngyszemet?

Tudnál e szeretni engem,
ha már az arcom megfakult,
tudnál e szeretni úgy is
ha hajamra hó és dér lapul?

Tudnál e szeretni engem
ha neked adnám a szívemet?
Borongós,hűvös téli estén
melengetve a lelkemet?

Ha csönd kell, én leszek a csönded!
Ha magány,én magányod leszek,
csak messziről szeretlek némán,
de ha kell, melletted leszek!

Beküldő: Meggyesi Éva
Feri 1405
2016. május 06. 21:06:37
Nagyon szép
Új hozzászólás
 Error
 Error