Témák » Búcsúzás » Egri László: Foszlány
Beküldve: 2013.01.22.
Ennyien olvasták eddig: 2407
Foszlány
Egy fénykép, miről tekintesz vissza rám.
Egy ütött, kopott, sárga papír,
mit az emlékezés elém dobott.
Egy régi titok fiókom alján,
óvlak, mint anya gyermekét a karján.

Egy mosoly, egy kávéfolt,
egy folt mely szomjúságot olt.
Épp szád alsó peremén,
nem itattuk fel még frissen, az elején!

Egy ócska lap vagy csupán,
meredsz rám pajkosan, bután.
Szemed fényárban úszik,
s egy ujj nyomata karodra kúszik.

Csak egy pillanat, katt,
mégis örökre megmaradt.
muratt
2013. október 09. 16:46:32
szépp
Saca
2013. március 23. 18:21:52
Nagyon tehetséges költő.
Új hozzászólás
 Error
 Error