Témák » Család » Meggyesi Éva: Ne add fel
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1233
Ne add fel



Mikor kis száját formálgatva
először mondja ki:mama,
arcod ujjával megsimítva
az lesz a legnagyobb csoda.

Mikor arcodon végigszántva
apró kis puszit hintve szét,
csöpp kis szájával megérintve
lelkedbe vigaszt szórva szét.

Nem bánod mi volt már tegnap,
új erőt csöpögtet beléd,
csöppnyi lényével azt sugallva
Ne add fel!Mindig van remény!

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error