Témák » Aggódás » Meggyesi Éva: Mi kell még?
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1039
Mi kell még?

Mi kell még,hogy észre vedd végre
nem maradt senkid,csak én vagyok,
mi kell még,hogy megérezd végre,
akire számíthatsz,csak én vagyok.

Mi kell még,hogy megérezd végre
nem fog védeni senki sem,
ki most hízeleg hátat fordít,
s ki veszteni fog,csak te lehetsz.

Mért akarsz más helyett bűnhődni?
Nem fog sajnálni senki sem!
Csak porba zúzod minden álmod,
s nem marad erőd élni sem.

Kopár falak közt ülsz majd némán,
nem fog szeretni senki sem,
csak összetörnek,meggyaláznak,
s nem tudsz még védekezni sem.

Hiába sírsz! Akkor már késő!
Nem tudod helyre hozni sem!
Gondold meg!Holnap már késő!
Nem fog siratni senki sem!

Beküldő: Meggyesi Éva.
Meggyesi Éva.
2013. március 10. 12:46:27
Köszönöm szépen !
Gáll Nóra
2013. január 24. 16:20:11
Igazi érzések,nekem nagyon átjött.Szép!
Új hozzászólás
 Error
 Error