Témák » Szenvedély » Meggyesi Éva: Ne ígérj nekem
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2845
Ne ígérj nekem


Ne ígérj nekem boldogságot,
ne ígérj kincset,csillagot,
csak azt ígérd,mit meg tudsz adni,
amíg még melletted vagyok.

Ne ígérd nekem hogy örökké!
Nem tart örökké semmi sem!
Csak most szeress!Ölelj át némán.
Most oltsd el lángoló tüzem!

Én most akarlak!Ahogy a szikra
szítja a lángoló tüzet!
Most szeress!Holnap már késő!
S ki tudja holnapig mi lesz!

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error