Témák » Vágyakozás » Meggyesi Éva: Ne hagyj itt egyedül
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2862
Ne hagyj itt egyedül

Ne hagyj itt egyedül kérlek
!Ölelj át,vigyázz reám!
Ne hagyd hogy egyedül maradjak,
borongós,hűvös éjszakán.

Ne hagyj itt egyedül kérlek!
Nélküled fázom,reszketek!
Ölelj magadhoz lágyan,
melegítsd fel a testemet!

Ne hagyj itt egyedül kérlek!
Nélküled fázom,megfagyok!
Nem melegít fel semmi,
borongós,hűvös alkonyon.

Ne hagyj itt egyedül kérlek!
Nélküled félek elveszek.
Ne szólj,csak ölelj át némán,
s testeddel védd a testemet.

Ne hagyj itt egyedül kérlek!
Hisz nekem te vagy mindenem!
Miattad lágyak az esték,
nélküled szorongva ébredek.

Ne hagyj itt egyedül kérlek!
Nekem csak te vagy mindenem!
Ha elmész nem marad semmim!
Nekem már te vagy a végzetem!

Beküldő: Meggyesi Éva
Évus
2017. május 06. 18:20:02
Csodálatos vers!!!!!
Köszönöm, hogy olvashattam!♥
MARGÓ
2016. június 29. 13:51:52
A LEGSZEBB VERSEK EGYIKE ÉVÁM
Új hozzászólás
 Error
 Error